Spaans

Cursusaanbod

Cursus Spaans - omschrijving

Ook dit najaar kunt u weer voor het 22e achtereenvolgende jaar een cursus Spaans in Apeldoorn bij ons volgen. Start: vanaf februari 2018. In verschillende groepen op uw eigen niveau een cursus Spaans in Apeldoorn volgen.

Onze docenten zijn vakmensen in het doceren van de Spaanse taal en weten goed waar de problemen liggen voor Nederlanders. Onze methodes sluiten goed aan bij de leerdoelen van de deelnemers.

U heeft 15 lessen van 90 minuten, d.w.z. 22,5 klokuren les. Met het huiswerk erbij investeert u bijna 75 uur in het leren van het Spaans!

Nieuw: Spaans Intensief. Gedurende 10 weken heeft u 2 keer per week 1,5 uur les op de maandag- en woensdagavond. In totaal 30 contacturen!

Om een taal te leren heeft u verwerkingstijd en studietijd nodig. Niemand leert een taal in slechts enkele lessen. Bij ons bent u altijd verzekerd van goed taalonderwijs. Onze lesmethodes zijn beproefde methodes van bekende  uitgevers.

Duizenden mensen zijn u in de afgelopen 22 jaar al voorgegaan. We hebben jaarlijks tot wel 10 groepen Spaans op verschillende avonden.
Deze groepen zijn tot maximaal 10 deelnemers waardoor er veel persoonlijke aandacht voor u is. Bij het Apeldoorns Talencentrum bent u als cursist het belangrijkst want u wilt immers Spaans leren met een gegarandeerd rendement.

Het Spaans

Het Spaans (español) of Castiliaans (castellano) is een Romaanse taal die zich uit het Latijn tot een van de meest gesproken talen ter wereld heeft ontwikkeld.

Er wordt geschat dat het aantal sprekers dat het Spaans als moedertaal spreekt tussen de 470 en 500 miljoen ligt. Daarnaast is het de derde wereldtaal (na het Mandarijn en het Engels). De historische oorsprong van het Spaans ligt natuurlijk in Spanje maar met name in Latijns-Amerika vindt men de meeste sprekers. Het Spaans is een prachtige trotse taal die in 21 landen (incl. Puerto Rico) gesproken wordt.

In Spanje worden naast het Castiliaans ook het Catalaans, Baskisch (of Euskera) en het Gallicisch gesproken. Het Castiliaans is echter de officiële taal van de gehele Spaanse staat, terwijl de andere talen de offiële voertaal zijn in de Autonome regio's.

Omdat het Spaans een relatief eenvoudige uitspraak heeft en een grammatica met weinig uitzonderingen op de regel, is het snel onder de knie te krijgen. Bij het leren van de taal zal er een wereld voor u opengaan. U maakt kennis met de enorme gastvrijheid van de Spanjaarden. Daarnaast zult u versteld staan van de rijke cultuurgeschiedenis van Spanje die nu een extra dimensie krijgt.

Het Spaans (español) in Zuid- en Midden-Amerika verschilt niet veel van het Spaans dat in Spanje gesproken wordt. De verschillen zijn te vergelijken met verschil tussen het Engels uit Groot-Brittannië en uit de VS. Alle Spaanstalige landen hebben een eigen taal-academie en maken onderlinge afspraken over de taal.

Vanaf 2 oktober starten de nieuwe cursussen Spaans in Apeldoorn.
U kunt zich inschrijven via de knop “Nu inschrijven”. U bent pas ingeschreven na betaling.

Kies uw cursus Spaans in Apeldoorn:

Cursus Spaans in Apeldoorn
Cursus Spaans in Apeldoorn
De ontwikkeling van het Spaans.

Start

Doel

Dag

Tijd

Aantal lessen

Prijs

Inschrijven

A0

A1

maandag

19:00

11 x 2 uur

 295.00Nu inschrijven

 295.00Nu inschrijven

Intensief - A0

A2

maandag en woensdag

20:30

20 x 1,5 uur (10 weeks)

 355.00Nu inschrijven

 355.00Nu inschrijven