Over het Apeldoorns Talencentrum

Wat wij doen, waar wij voor staan en wat wij u bieden

Apeldoorns Talencentrum

Wat wij doen:

Het Apeldoorns Talencentrum biedt taaltrainingen aan, organiseert deze en voert ze uit.

Wij bestaan sinds 1997 en vele particuliere én zakelijke klanten hebben al gebruik gemaakt van ons aanbod van taaltrainingen en taalcursussen.
Wij streven naar optimale communicatie met u zodat we u altijd een doelgericht aanbod kunnen doen waarbij uw wensen en/of eisen centraal staan.

Onze kernwoorden zijn "flexibiliteit, kwaliteit en professionaliteit".
Door open te staan voor uw wensen en een persoonlijke benadering willen we u helpen uw (leer-) doelen te realiseren. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.
Zowel intern als extern hanteert ons team van enthousiaste en professionele docenten normen en waarden die gebaseerd zijn op wederzijds respect en begrip voor verscheidenheid.

Waar wij voor staan:

Wij willen onze doelgroepen op een plezierige én efficiënte manier een taal leren.

Wat wij u bieden:

Onderwijs in kleine groepen of individueel via communicatief taalonderwijs. Communicatie in de vreemde taal is immers het doel om een taal te leren. Onze docenten zijn allemaal (!) gespecialiseerd in hun vakgebied en enthousiast om u de taal te helpen leren. Elke taal is even belangrijk en uniek voor ons. U leert op een plezierige en productieve manier de vreemde taal toe te passen in voor u veel voorkomende privé of beroepssituaties. Rendement is verzekerd omdat wij de lat hoog leggen om u de beste ondersteuning te bieden.

Onze maatschappelijke betrokkenheid:

Wij proberen zo weinig mogelijk papier te gebruiken door effectief gebruik te maken van ICT-ondersteuning en -communicatie.
Wij helpen om jonge mensen tijdens hun studie een stageplek aan te bieden. Wij zijn door het Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf.
Apeldoorns Talencentrum

Ook goed om te weten:

Het Apeldoorns Talencentrum is als instituut geregistreerd bij het CRKBO (zie www.crkbo.nl). Dit houdt o.a. in dat er periodiek vanuit deze organisatie een operationele audit wordt gehouden om de kwaliteit van de administratieve organisatie te controleren c.q. te verbeteren. Verder houdt registratie bij het CRKBO voor u in dat wij van de belastingdienst voor onze cursussen (en dus voor het cursusgeld) het 0%-tarief voor de BTW mogen hanteren. U betaalt dus géén BTW waardoor onze prijzen aantrekkelijk zijn.
In het geval van geschillen is er een externe onafhankelijke geschillencommissie die uw belangen vertegenwoordigt.
CRKBO_Instelling

Wilt u meer informatie?

Wilt u informatie over een bedrijfstraining?
Kijk dan bij Zakelijk.
Wilt u contact met ons opnemen?